BK Climbers on Boulderkeskuksen tiloissa toimiva urheiluseura

BK Climbers on Boulderkeskuksen tiloissa toimiva kiipeilyseura. BK Climbers ry. seura on perustettu boulderoinnin eli yhden kiipeilyn alalajin ja sen harrastamisen edellytysten parantamiseksi pääkaupunkiseudulla. BK Climbers on Suomen Kiipeilyliiton jäsenseura vuoden 2014 marraskuusta alkaen.

Seuran sydämen asia on junnukiipeily ja sen edistäminen. Junnuryhmissä kiipeileviä junnuja on joka kevät ja syksy noin 250. Tavoitteellisten junnuryhmien junioreita löytyy myös maajoukkueesta asti. Seuralla on loistavia junnuohjaajia sekä -valmentajia ja heillä on apunaan Nuoren kiipeiljän polku -opus sekä Boulderkeskuksen valmennustiimi.

Seura järjestää myös aikuisille jäsenilleen erilaisia tapahtumia ja mm. yhteiskiipeilyjä sekä saunavuoroja viikottain Boulderkeskuksen halleilla. Jäseneksi saavat liittyä kaikki boulderkiipeilystä kiinnostuneet. Meille on tärkeää, että jokainen voi osallistua seuran toimintaan juuri sellaisena kuin on. Lisäksi seurallemme tärkeitä ovat ympäristöarvot ja lasten liikunnan tukeminen sekä terveyden edistäminen liikunnan kautta.

Jäsenedut

Seuraan liittyminen todella kannattaa, sillä kattava Sporttiturva-vakuutus takaa, että saat laadukasta hoitoa tapaturman sattuessa. Halvempaa vakuutusta boulderointiin on vaikeaa saada. 

Kaikki edut:

  •  Sporttiturva-vakuutus onnettomuuksien varalle
  • 2x vuodessa ilmestyvän laadukkaan suomalaisen Kiipeily-lehden 
  •  20x kiipeilykortin Boulderkeskukselle 15:n hinnalla
  •  Saunailtoja sekä yhteisiä ulko- ja sisäkiipeilysessioita
  • Seura tarjoaa Suomen arvokisoihin osallistuville kisamaksun*
  • Liittymällä seuraan tuet myös suomalaista kiipeilyä ja eritoten junnukiipeilyä!

Seuran jäsenmaksu on 75 € vuodelle 2023 – tämä siis sisältää kaiken yllämainitun! Junnukiipeily on BK Climbers ry:n sydämen asia. Lähes kaikki tuotot käytetään junnutoiminnan rahoittamiseen ja kehittämiseen.

Voit myös tukea BK Climbersin toimintaa liittymällä kannatusjäseneksi! Kannatusjäsenenä jäsenmaksu on 25 € / vuosi. Kannatusjäsenyys ei sisällä vakuutusta tai muita etuja.

*Seura tarjoaa arvokisoihin osallistuville osallistumismaksun

BK Climbers haluaa mahdollistaa kisoihin osallistumisen mahdollisimman monelle sekä tukea suomalaista kisakiipeilyä ja näin ollen maksaa kaikille seuraan kuuluville osallistujille arvokisojen osallistumismaksun. Maksu tapahtuu takautuvasti eli ilmoittautuminen ja kisamaksu tapahtuu itsenäisesti. Voit pyytää osallistumismaksun maksua sähköpostitse osoitteesta bk.climbers@gmail.com

Jäsenten saunailta keskiviikkoisin Herttoniemessä klo 18.30 – 21.00. Oma pyyhe mukaan! Saunavuoro on mallia unisex.

Ohjeita jäsenille

Maksulinkki seuran jäsenyyden maksamiseen lähetetään sinulle sähköpostissa. Erillisessä sähköpostissa eli seuran tervetuloviestissä saat myös  tietoa jäseneduista ja muista asioista. Jäsenyys ja siihen liittyvät edut ja palvelut tulevat voimaan maksamalla jäsenmaksun ja ovat voimassa aina kalenterivuoden loppuun saakka. SKIL-vakuutus eli Sporttiturva on voimassa vielä seuraavan vuoden tammikuun ajan jäsenyyden maksupäivästä alkaen.

Todistuksena jäsenyydestä toimii maksukuitti, laita se hyvin talteen. Tapaturman sattuessa maksukuittia näyttämällä saat palvelua Pohjolan lääkäriasemilta.

Lisätietoa vakuutuksesta ja kuinka toimia tapaturman sattuessa: https://climbing.fi/content/kiipeilyvakuutus

Lähetämme uuden jäsenlaskun aina automaattisesti vuoden lopussa kaikille vanhoille jäsenille.