BK Climbers on Boulderkeskuksen tiloissa toimiva urheiluseura

BK Climbers on Boulderkeskuksen tiloissa toimiva kiipeilyseura. BK Climbers ry. seura on perustettu boulderoinnin eli yhden kiipeilyn alalajin ja sen harrastamisen edellytysten parantamiseksi pääkaupunkiseudulla. BK Climbers on Suomen Kiipeilyliiton jäsenseura vuoden 2014 marraskuusta alkaen.

Seuran sydämen asia on junnukiipeily ja sen edistäminen. Junnuryhmissä kiipeileviä junnuja on joka kevät ja syksy noin 250. Tavoitteellisten junnuryhmien junioreita löytyy myös maajoukkueesta asti. Seuralla on loistavia junnuohjaajia sekä -valmentajia ja heillä on apunaan Nuoren kiipeiljän polku -opus sekä Boulderkeskuksen valmennustiimi.

Seura järjestää myös aikuisille jäsenilleen erilaisia tapahtumia ja mm. yhteiskiipeilyjä sekä saunavuoroja viikottain Boulderkeskuksen halleilla. Jäseneksi saavat liittyä kaikki boulderkiipeilystä kiinnostuneet. Meille on tärkeää, että jokainen voi osallistua seuran toimintaan juuri sellaisena kuin on. Lisäksi seurallemme tärkeitä ovat ympäristöarvot ja lasten liikunnan tukeminen sekä terveyden edistäminen liikunnan kautta.

Jäsenedut täysjäsenille 2024

Kiipeilyseuraan liittyminen todella kannattaa, sillä kattava Sporttiturva-vakuutus takaa, että saat laadukasta hoitoa tapaturman sattuessa. Halvempaa vakuutusta kiipeilyyn on vaikeaa saada. Täysjäseniä ovat aikuis- ja juniorijäsenet (alle 19-vuotiaat lasketaan junioreiksi).

Kaikki edut:

  •  Sporttiturva-vakuutus onnettomuuksien varalle
  •  20x kiipeilykortin Boulderkeskukselle 15:n hinnalla
  •  Saunailtoja sekä yhteisiä ulkokiipeilysessioita
  • Boulderkeskuksen Silver- ja Gold-yksityisvalmennuksista 5% alennus
  • Mahdollisuus hakea seuran edustustiimiin, jolle seura kustantaa arvokisojen osallistumismaksut*
  • Liittymällä seuraan tuet myös suomalaista kiipeilyä ja eritoten junnukiipeilyä!

Seuran jäsenmaksut vuodelle 2024: Aikuisen jäsenmaksu 85 € ja Juniorin jäsenmaksu 80 € – tämä siis sisältää kaiken yllämainitun! Junnukiipeily on BK Climbers ry:n sydämen asia. Lähes kaikki tuotot käytetään junnutoiminnan rahoittamiseen ja kehittämiseen. Suomen Kiipeilyliiton osuus jäsenmaksusta on aikuiselle 71€ ja juniorille 65 €.

Voit myös tukea BK Climbersin toimintaa liittymällä kannatusjäseneksi! Kannatusjäsenenä jäsenmaksu on 30 € / vuosi. Kannatusjäsenyys ei sisällä vakuutusta. Kannatusjäsenyyden voi hankkia esimerkiksi juniori, joka kuuluu useampaan kiipeilyseuraan, mutta haluaa osallistua BK Climbers ry:n junioritoimintaan.

*Seura tarjoaa arvokisoihin osallistuville seuran edustajille osallistumismaksun. Kysy lisää seuran edustamisesta!

BK Climbers haluaa tukea suomalaista kisakiipeilyä ja näin ollen tarjoaa seuraan kuuluville mahdollisuuden ryhtyä seuran edustusurheilijaksi, jolloin seura maksaa edustusjäsenen arvokisojen osallistumismaksun. Mikäli seuran edustaminen kisoissa kiinnostaa, otathan yhteyttä: bk.climbers@gmail.com HUOM! Kisailmoittautumiset ja maksut hoitaa joka tapauksessa urheilija itsenäisesti ja edustuksesta pitää sopia ennen kisaosallistumisia 

Jäsenten saunailta keskiviikkoisin Herttoniemessä klo 18.30 – 21.00. Oma pyyhe mukaan! Saunavuoro on mallia unisex.

Ohjeita jäsenille

Jäsenmaksun maksaminen uudistuu vuonna 2024. Nyt voit maksaa jäsenmaksusi ja samalla päivittää jäsenyytesi tiedot suoraan nettisivuilla olevan lomakkeen kautta. Jäsenyys vahvistuu maksun maksamalla ja maksun jälkeen jäsen saa sähköpostiinsa maksuvahvistuksen, joka on säilytettävä tositteena jäsenyydestä. Jäsenmaksun maksettua, jäsenyys ja vakuutus ovat  voimassa kalenterivuoden loppuun saakka.

Todistuksena jäsenyydestä toimii maksuvahvistus eli pidä se hyvässä tallessa. Tapaturman sattuessa maksukuittia näyttämällä saat palvelua Pohjolan Sairaalasta eli Pihlajalinnasta.

Lisätietoa vakuutuksesta ja kuinka toimia tapaturman sattuessa: https://climbing.fi/content/kiipeilyvakuutus

Lähetämme linkin uuden vuoden jäsenmaksun maksamista ja jäsentietojen päivittämistä varten aina automaattisesti vuoden lopussa kaikille nykyisille jäsenille. Mikäli haluat päättää jäsenyytesi, ilmoitathan siitä seuralle sähköpostitse osoitteeseen bk.climbers@gmail.com hyvissä ajoin ennen seuraavan vuoden alkua.