Jäsenedut

Seuraan liittyminen todella kannattaa, sillä kattava Sporttiturva-vakuutus takaa, että saat laadukasta hoitoa tapaturman sattuessa. Halvempaa vakuutusta boulderointiin on vaikeaa saada. 

Kaikki edut:

  •  Sporttiturva-vakuutus onnettomuuksien varalle
  •  20x kiipeilykortin Boulderkeskukselle 15:n hinnalla*
  •  Saunailtoja sekä yhteisiä ulko- ja sisäkiipeilysessioita
  • Boulderkeskuksen Gold- ja Silver-yksityisvalmennuksista 5% alennus
  • Mahdollisuus hakea seuran edustustiimiin, jolle seura kustantaa arvokisojen osallistumismaksut*
  • Liittymällä seuraan tuet myös suomalaista kiipeilyä ja eritoten junnukiipeilyä!

Seuran jäsenmaksut vuodelle 2024: Aikuisen jäsenmaksu 85 € ja Juniorin jäsenmaksu 80 € – tämä siis sisältää kaiken yllämainitun! Junnukiipeily on BK Climbers ry:n sydämen asia. Lähes kaikki tuotot käytetään junnutoiminnan rahoittamiseen ja kehittämiseen. Suomen Kiipeilyliiton osuus jäsenmaksusta on aikuiselle 71 € ja juniorille 65 €.

Voit myös tukea BK Climbersin toimintaa liittymällä kannatusjäseneksi! Kannatusjäsenenä jäsenmaksu on 30 € / vuosi. Kannatusjäsenyys ei sisällä vakuutusta tai Kiipeily-lehteä. Kannatusjäsenyyden voi hankkia esimerkiksi juniori, joka kuuluu useampaan kiipeilyseuraan, mutta haluaa osallistua BK Climbers ry:n junioritoimintaan.

*Ei koske Premium-kortteja

*Seura tarjoaa arvokisoihin osallistuville seuran edustajille osallistumismaksun. Kysy lisää seuran edustamisesta!

BK Climbers haluaa tukea suomalaista kisakiipeilyä ja näin ollen tarjoaa seuraan kuuluville mahdollisuuden ryhtyä seuran edustusurheilijaksi, jolloin seura maksaa edustusjäsenen arvokisojen osallistumismaksun. Mikäli seuran edustaminen kisoissa kiinnostaa, otathan yhteyttä: bk.climbers@gmail.com HUOM! Kisailmoittautumiset ja maksut hoitaa joka tapauksessa urheilija itsenäisesti ja edustuksesta pitää sopia ennen kisaosallistumisia 

Jäsenten saunailta keskiviikkoisin Herttoniemessä klo 18.30 – 21.00. Oma pyyhe mukaan! Saunavuoro on mallia unisex.

Lisätietoa vakuutuksesta ja kuinka toimia tapaturman sattuessa: https://climbing.fi/content/kiipeilyvakuutus