Hei kaikki syksyn junnuryhmäläiset ja vanhemmat!

Tässä viestissä on teille tärkeää infoa liittyen BK Climbers ry:n syyskauden 2021 junnuryhmiin! Junnuryhmien kausi alkaa viikon päästä 16.8., jolloin ensimmäiseksi maanantaisin pyörivät ryhmät kokoontuvat Espoossa, Herttoniemessä ja Konalassa. Syyslomalla 18.10. (ma) – 22.10.2021 (pe) ei pidetä treenejä eikä myöskään itsenäisyyspäivänä 6.12. Syyskausi päättyy 17.12.2021.

Laskutus
Laskut syyskaudesta lähetämme lokakuun tienoilla. Teille isoimmille junnuryhmäläisille, jotka olette olleet ryhmissä jo keväällä, hyvitetään tulevissa laskuissa koronan takia menetetyt viikot maalis-huhtikuulta. Mikäli teillä on kysyttävää laskuista niin laitathan viestiä osoitteeseen bk.climbers@gmail.com. Huom! Laskut saattavat tulla junnun omaan sähköpostiin tai livahtaa roskapostikansioon. Uudessa lomakkeessa ei enää kysytä junnun sähköpostia, mutta jo aiemmin ilmoittautuneilla infot ja laskut saattavat päätyä junnun sähköpostiosoitteeseen.

Seuran jäsenyyshakemuksia tarkastellaan noin viikoittain ja niistä viestiä maksulinkkeineen ja ohjeineen lähetetään vielä tälläkin viikolla. Ehditte siis saada tarvittaessa vakuutukset kuntoon ennen ryhmien alkua (huom.

Ohjeita aloitukseen:

Osalla ryhmistä olikin jo käytössä ryhmän oma Whatsapp-ryhmä. Tämä on toimivin käytäntö esimerkiksi silloin kuin teillä vanhemmilla on kysyttävää ryhmän aikatauluista tai muusta ja kun haluatte ilmoittaa, että lapsi on kipeänä tai ei muista syistä pääse treeneihin. Pyydämmekin siis, että ensimmäisellä treenikerralla kertoisitte ohjaajalle puhelinnumeronne ja lataatte Whatsapp-sovelluksen mikäli teillä ei sellaista vielä ole, jotta ohjaaja voi lisätä teidät ryhmään. Sähköposti ei valitettavasti tavoita ohjaajia suoraan, jolloin nopeat aikataulun muutokset eivät välttämättä välity ohjaajalle.

Ohjaaja ottaa ryhmän vastaan harjoituksen alkaessa. Herttoniemessä tämä tapahtuu myymälässä kassan läheisyydessä, Espoossa liukumäen luona ja Konalassa sohvilla aulassa. Mukana junnulla tulisi olla juomapullo ja kiipeilyyn sopivat vaatteet. Junnun tulisi olla vaihtanut kiipeilyvaatteet jo ennen kun tunti alkaa. Ettehän kuitenkaan mene vielä seinälle kiipeilemään. Tunnin jälkeen ohjaaja palauttaa junnut takaisin samaan paikkaan, jossa aluksi tapasitte.

Tavoitteellisten junnujen valmentajat ovat omiin junnuihinsa yhteyksissä myös erikseen ja heiltä voi kysyä niin ikään käytännönasioista. Aina saa toki myös laittaa sähköpostia seuran sähköpostiin: bk.climbers@gmail.com ja esimerkiksi laskutusasiat voi ohjata suoraan sinne!

Koronaan liittyvä muistutus:
Kipeänä tai vähänkään oireilevana ei voi tulla harjoituksiin. Koko ryhmä käy aina ennen harjoitusta ja harjoitusten jälkeen käsienpesulla ohjaajan opastuksella. Halleilla on vahva maskisuositus voimassa. Maskisuositus koskee kaikkia yli 12-vuotiaita. Pyydämme myös vanhempia muistuttamaan junnuja, että samat hygieniasäännöt pätevät niin hallilla kuin muuallakin. 

Toivomme, että koronatilanne ei aiheuta enää muutoksia harjoituksiin. Mikäli tilanne kuitenkin muuttuu suuntaan tai toiseen niin lähetämme teille viestiä linjauksista tai muista toimintaan vaikuttavista asioista. Kaikki viestit lisätään myös aina tänne nettisivujen ajankohtaisiin!

Meillä on syyskaudella mukana uusia ja jo tuttuja junnuja sekä ohjaajia! Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi ja odotamme innolla treenien alkua. Nähdään pian hallilla!

Ps. Yleisiä kysymyksiä, palautetta ja toiveita voi laittaa sähköpostitse tänne bk.climbers@gmail.com


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.