Verkkokaupan toimitusehdot

BK Climbers ry noudattaa kaikessa toiminnassaan luottamuksellisuutta ja hyvää kauppatapaa. Olemme sitoutuneet noudattamaan Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry:n Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja kuten kuluttajansuojalakia.

www.bkclimbers.com on BK Climbers ry:n ylläpitämä kauppapaikka, jossa tuotteiden myyjänä BK Climbers ry, Espoo (Y: 2819573-5).

Toimitusehdot lyhyesti

1. Kaikki tuotteet ja hinnat löytyvät verkkohinnastostamme ja kaikki tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat.
2. Kursseille ja valmennuksiin osallistuvat tai heidän huoltajansa vakuuttavat, että osallistujalla on voimassaoleva kiipeily- tai vastaava urheiluvakuutus. Seuran toimintaan osallistuvan juniorin osalta huoltaja vakuuttaa, että ilmoitettu juniori kuuluu Suomen Kiipeilyliiton alaiseen kiipeilyseuraan.
3. Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Bk Climbers ry on yleishyödyllinen yhdistys, eikä sillä ole arvonlisäverollista toimintaa.
4. Maksutapoina käteinen ja mahdollisesti verkkomaksut sekä suomalaiset pankki- ja luottokortit.
5. Toimitustapoina nouto ja valitut Postin toimitustavat.
6. Ostokuitti tai laskukopio tulee säilyttää takuuta tai virhevastuuta varten.
7. Tuotteilla 14 päivän palautusoikeus mikäli tuote on käyttämätön ja myyntikelpoinen.
8. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita – tarkemmin eritelty näissä ehdoissa.

Tilaaminen

Varaamme oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä isommissa erissä – esim. huonosta saatavuudesta johtuen.

BK Climbers ry varaa oikeuden valita asiakkaansa.

Tilausvahvistus

Ostaja saa tilausvahvistuksen ostetuista tuotteista  välittömästi oston jälkeen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Mikäli tilausvahvistusta ei tule kuuden tunnin sisällä, asiakkaan tulee ilmoittaa asiasta BK Climbers ry:lle.

Hinnat

BK Climbers ry ei ole arvonlisäverovelvollinen. Mikään verkkokaupan tuotteen hinta ei sisällä arvonlisäveroa.

Hintoihin lisätään asiakkaan valitseman toimitustavan (normaali lähetys, pikalähetys, erikoispikalähetys tai kansainvälinen lähetys) mukainen toimitusmaksu, joka ilmoitetaan toimitustavan valinnan yhteydessä.

Selvissä tuote- tai hintavirhetapauksissa BK Climbers ry voi vedota erehdykseen, esimerkiksi jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo tai tuotteen hinta on poikennut merkittävästi yleisestä hintatasosta. Esimerkiksi jos kurssin hinta on yleisesti ottaen 200e, mutta kauppapaikka näyttää hinnaksi esim. 0e tai 50e.

BK Climbers ry pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutoksiin.

Palvelun tai tuotteen palautusoikeus

Kaikilla ostetuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukaisissa tilanteissa täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus alkaa tuotteen ostopäivän jälkeisestä päivästä (jolloin tilausvahvistus toimitetaan).

Palautusoikeuden käyttäminen on asiakkaalle maksutonta ja se edellyttää tuotteen palauttamista käyttämättömänä tai sitä, että tilattua palvelua ei ole vielä käytetty. Palautettavasta tuotteesta tulee ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen bk.climbers(at)gmail.com.

Palauttajan tulee mainita tilauksen/kuitin viitenumero, palautuksen syy sekä tilinumero, johon hyvityksen voi tilittää. Mahdolliset hyvitykset maksetaan 14 päivän sisällä asiakkaan tilille hyväksytyn peruutuksen tai palautuksen vastaanottamisesta. Palautukseen on liitettävä kopio laskusta/kuitista.

Asiakas vastaa itse palautuksesta/ vaihdosta aiheutuvista kuluista.

Lisätiedot ja palaute

Lähetä palautetta tai kysymyksiä sähköpostilla – bk.climbers@gmail.com