Rakastatko kiivetä? Ja toimia lasten kanssa? Sitten Boulderkeskuksissa toimivan BK Climbers ry:n junnuohjaajan paikka voisi sopia juuri sinulle! Junnujen ohjaaminen on yksi hauskimmista ja palkitsevimmista tehtävistä kiipeilyn parissa!

Rekrytoimme junnuryhmiin ohjaajia tammikuussa 2022 alkavaa kevätkautta ajatellen. Kuluvaa syyskautta on enää vähän jäljellä, mutta perehtymään ja tuuraamaan on mahdollista päästä jo tämän vuoden puolella.

PESTI PÄHKINÄNKUORESSA:

Tehtävä: junnujen ohjaamista vähintään yhtenä iltana viikossa sekä tarvittaessa tuurauksia

Paikka: Junnuryhmät toimivat BK Espoon, BK Konalan ja BK Herttoniemen halleilla. Jokaisella ohjaajalla on vakio ryhmä jollakin tietyllä hallilla ja tuurauksia tuurauksia on tarvittaessa pystyttävä tekemään ainakin yhdellä toisella hallilla.

Tarjoamme: mahdollisuuden toimia Suomen kivoimmassa kiipeilyperheessä, korvauksen ajastasi sekä loistavan kiipeilyedun!

Vaatimukset: Pidät lasten kanssa toimimisesta ja olet harrastanut kiipeilyä vähintään parin vuoden ajan, ja kykenet kiipeilyn ja kiipeilytekniikan opettamiseen. Sinulla on kyky innostavaan ryhmänohjaukseen ja pystyt pitämään huolen ryhmän turvallisuudesta. Aikaisempi kokemus lasten kanssa toimimisesta ja ryhmien ohjaamisesta on sinulle hyötyä tätä pestiä ajatellen.

RYHMÄT

Junnuryhmiä on 6 – 8-, 9 – 12- ja 13 – 16-vuotiaille ja lisäksi valmennusryhmiä jo enemmän lajia harrastaneille. Ryhmät treenaavat arkipäivisin klo 17.30 – 20.30 välisenä aikana. Voit lukea lisää ryhmistä täältä.

HAKEMUS

Lähetä lyhyt hakemus, jossa kerrot motivaatiostasi tehtävään sekä omasta kiipeilytaustastasi ja mahdollisesta relevantista työkokemuksestasi osoitteeseen jutta(at)boulderkeskus.com. Laita hakemuksesi viimeistään 15.12. mennessä. Käymme hakemuksia läpi koko haun ajan ja otamme yhteyttä jokaiseen hakijaan.

Categories: Uutiset

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.