Onko kiipeily lähellä sydäntäsi? Onko lasten kanssa toimiminen sinulle tuttua? Sitten BK Climbers ry:n junnuohjaajan paikka voisi sopia juuri sinulle! Junnujen ohjaaminen on yksi hauskimmista ja palkitsevimmista tehtävistä kiipeilyn parissa!

Junnuryhmien kevätkausi käynnistyy 9.1.2023 ja etsimme nyt joukkoomme uusia motivoituneita ohjaajia vahvistamaan ohjaajakaartiamme.

PESTI PÄHKINÄNKUORESSA:

Tehtävä: junnujen ohjaamista vähintään yhtenä iltana viikossa sekä tarvittaessa tuurauksia
Paikka: junnuryhmät toimivat Boulderkeskus Espoon, Konalan, Herttoniemen ja Lauttasaaren halleilla. Jokaisella ohjaajalla on vakioryhmä tietyllä hallilla ja tuurauksia on tarvittaessa pystyttävä tekemään ainakin yhdellä toisella hallilla.
Tarjoamme: tuntipalkan lisäksi täyden kiipeilyedun kaikilla halleillamme sekä mahdollisuuden toimia Suomen kivoimmassa kiipeilyperheessä! Koulutamme aloittavat ohjaajat tehtävään ja tarjoamme mahdollisuuden kasvaa kiipeilyohjaajana. Haluamme, että menestyt kanssamme!
Vaatimukset: pidät lasten kanssa toimimisesta, olet harrastanut kiipeilyä vähintään parin vuoden ajan, ja kykenet kiipeilyn ja kiipeilytekniikan opettamiseen. Sinulla on kyky innostavaan ryhmänohjaukseen ja pystyt pitämään huolen ryhmän turvallisuudesta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta lasten kanssa toimimisesta, ryhmien ohjaamisesta tai valmennustoiminnasta.

RYHMÄT
Junnuryhmiä vedetään ikä- ja tasoryhmissä. Harrasteryhmiä on tarjolla 6  – 16 -vuotiaille, jatkoryhmiä 9 – 16 vuotiaille sekä lisäksi valmennusryhmiä tavoitteellisesti treenaaville junioreille. Ryhmät treenaavat arki-iltaisin klo 17.30 – 20.30 välisenä aikana sekä lauantaisin BK Espoossa klo 9.00 – 12.00.

HAKEMUS JA HAASTATTELU
Lähetä meille hakemus, jossa kerrot motivaatiostasi tehtävää kohtaan sekä kiipeily- ja ohjauskokemuksestasi sekä muusta relevantista työkokemuksestasi. Laita hakemuksesi osoitteeseen jutta(at)boulderkeskus.com viimeistään 11.12. mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hakemista ei kannata jättää viime tinkaan.