Rakastatko kiivetä? Onko lasten kanssa toimiminen sinulle tuttua? Sitten BK Climbers ry:n junnuohjaajan paikka voisi sopia juuri sinulle! Junnujen ohjaaminen on yksi hauskimmista ja palkitsevimmista tehtävistä kiipeilyn parissa!

Junnuryhmien seuraava kausi käynnistyy elokuussa 2022 ja etsimme nyt joukkoomme uusia motivoituneita ohjaajia vahvistamaan ohjaajakaartiamme.

PESTI PÄHKINÄNKUORESSA:

Tehtävä: junnujen ohjaamista vähintään yhtenä iltana viikossa sekä tarvittaessa tuurauksia
Paikka: junnuryhmät toimivat Boulderkeskus Espoon, Konalan ja Herttoniemen halleilla. Jokaisella ohjaajalla on vakioryhmä tietyllä hallilla ja tuurauksia on tarvittaessa pystyttävä tekemään ainakin yhdellä toisella hallilla.
Tarjoamme: tuntipalkan lisäksi täyden kiipeilyedun kaikilla halleillamme sekä mahdollisuuden toimia Suomen kivoimmassa kiipeilyperheessä!
Vaatimukset: pidät lasten kanssa toimimisesta, olet harrastanut kiipeilyä vähintään parin vuoden ajan, ja kykenet ohjaamaan kiipeilyä ja opettamaan kiipeilytekniikkaa. Sinulla on kyky innostavaan ryhmänohjaukseen ja pystyt pitämään huolen ryhmän turvallisuudesta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta lasten kanssa toimimisesta, ryhmien ohjaamisesta tai valmennustoiminnasta.

RYHMÄT
Junnuryhmiä vedetään ikä- ja tasoryhmissä. Perusryhmiä on tarjolla 6 -16 -vuotiaille, jatkoryhmiä 9 – 16 -vuotiaille sekä lisäksi valmennusryhmiä tavoitteellisesti treenaaville 10 – 17 -vuotiaille. Ryhmät treenaavat arki-iltaisin klo 17.30 – 20.30 välisenä aikana.

HAKEMUS JA HAASTATTELU
Lähetä meille hakemus, jossa kerrot motivaatiostasi tehtävää kohtaan, kiipeily- ja ohjauskokemuksestasi sekä muusta relevantista työkokemuksestasi. Laita hakemuksesi osoitteeseen jutta(at)boulderkeskus.com viimeistään 21.6. mennessä. Olemme yhteydessä jokaiseen hakijaan, joista osa kutsutaan haastatteluihin 22. – 24.6. välisenä aikana.